Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg yder praktisk hjælp til vedligeholdelse af dit hjem. Måske har du brug for hjælp til rensning af dine tagrender eller vinduespudsning. Jeg kan også tilbyde montering af klikgulve eller andre mindre håndværksopgaver. Har du særlige forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg går langt for at finde de bedste løsninger til mine kunder.

Vedligehold

Faste aftaler

Jeg tilbyder faste vedligeholdelsesaftaler. Ønsker du at få vasket vinduer eller tømt tagrender med jævne mellemrum, så lad os lave en fast aftale. På den måde kan du slippe for at tænke på detaljer som vinduespudsning hele tiden.

Du slipper også for at opdage at vinduerne trænger til en ordentlig omgang, for når vi har lavet vores aftale, kommer jeg forbi, og ordner det hele, uden du skal løfte en finger. Vi tilpasser hyppigheden af mine besøg efter dine behov, og ændrer disse sig, så ændrer vi bare vores faste aftale. Det skal være nemt og lige til at få hjælp til vedligeholdelse. Og du er med hele vejen, ligesom det er dine behov, som styrer vores aftaler.