Martins Haveservice

– en hjælpende hånd til alt praktisk arbejde

Kontakt Martins Haveservice

Martins Haveservice tilbyder hjælp til vedligeholdelse af din bolig

Det kræver meget tid og overskud at holde hus. Vedligeholdelse af din ejendom er tidskrævende og det er ikke altid, at der er plads i skemaet. Jeg kan hjælpe dig med vedligeholdelse og pleje af din ejendom. Om det er sommerhus eller helårshus, kommer ud på et. Lad mig lette din hverdag, ved at tage mig af alle de ting, du ikke selv har tid til. Det kan være en stor lettelse at vide, at tingene er gjort ordentligt, og ikke i hastværk. Et negligeret hus er i sidste ende en dyrere fornøjelse, da eventuelle småskader eller reparationer får lov til at stå til. Ofte betyder det, at de små problemer vokser og skaber større problemer.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Jeg yder praktisk hjælp til vedligeholdelse af dit hjem. Måske har du brug for hjælp til rensning af dine tagrender eller vinduespudsning. Jeg kan også tilbyde montering af klikgulve eller andre mindre håndværksopgaver. Har du særlige forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg går langt for at finde de bedste løsninger til mine kunder.

Faste aftaler

Jeg tilbyder faste vedligeholdelsesaftaler. Ønsker du at få vasket vinduer eller tømt tagrender med jævne mellemrum, så lad os lave en fast aftale. På den måde kan du slippe for at tænke på detaljer som vinduespudsning hele tiden. Du slipper også for at opdage at vinduerne trænger til en ordentlig omgang, for når vi har lavet vores aftale, kommer jeg forbi, og ordner det hele, uden du skal løfte en finger. Vi tilpasser hyppigheden af mine besøg efter dine behov, og ændrer disse sig, så ændrer vi bare vores faste aftale. Det skal være nemt og lige til at få hjælp til vedligeholdelse. Og du er med hele vejen, ligesom det er dine behov, som styrer vores aftaler.