Professionel flytning med Martins Haveservice

Bor du i trekantsområdet, i Kolding eller på Fyn og mangler en dygtig flyttemand? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg leverer sikre og effektive flytninger, og du kan trygt lade mig transporterer dine ting og sager fra a til b. Jeg håndterer dine ejendele med omhu, og passer på dem, som var det mine egne.

Overlad dit flyttestress til mig

Jeg har stor forståelse for, at flytning er en særdeles stressende proces. Når du flytter med mig, tager jeg en del af ansvaret, og hjælper dig og dine ejendele trygt til dit nye hjem. Når du lader mig stå for det praktiske omkring flytningen, inklusiv nedpakning, er der en ting mindre at tænke på. Jeg gør altid mit bedste for at gøre din flytteoplevelse så gnidningsfri og effektiv som muligt. Du er i gode hænder hos mig.

Fleksible løsninger

Har du særlige behov i forbindelse med din flytning er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg går langt for at finde den gode løsning og for at opfylde mine kunders behov. Flyt med Martins Haveservice, så skal det hele nok kunne lade sig gøre.

Tømning af dødsbo

I en periode præget af tab og sorg, kan det være en stor hjælp, at få professionelle til at stå for rydning af dødsboet. Jeg tilbyder min hjælp til tømning af dødsbo. Det kan være en helt uoverskuelig proces at skulle stå for det praktiske med rydning af dødsboet. Det er helt forståeligt, og det kan derfor være en lettelse at få mig til at hjælpe dig. Jeg arbejder med respekt for den afdøde, men er samtidig effektiv og grundig. Rydning af dødsboer er ikke en proces, der skal trækkes i langdrag. Derfor arbejder jeg hurtigt og rutineret, og leverer til tiden. Kontakt mig for et uforpligtende tilbud.